>

Rekisteriseloste

Päivitetty 02.05.2019

Milcon Oy:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Sivustomme on www.milcon.fi.

1. Rekisterinpitäjä

Milcon Oy
Y-tunnus: 1858118-1
Kolmionkatu 5 D, 33900 Tampere
info@milcon.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Janne Korpinen, toimitusjohtaja
janne.korpinen@milcon.fi / 050 505 3670

3. Rekisterin nimi

Milcon Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Milcon Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Osoitetiedot
Y-tunnustiedot
Tilatut palvelut/tuotteet


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Milcon Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä, tai Värikkään osalta palveluiden laskutusvaiheessa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Säilytetään ensisijaisesti Suomessa.
Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Milcon Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tuotekategoriat

Ajankohtaista

Milcon oy on uusi korkealaatuisten MPE:n EMC/EMP-suotimien edustaja Suomessa.

04.04.2019