>

Rekisteriseloste

Päivitetty 02.05.2019

Milcon Oy:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Sivustomme on www.milcon.fi.

1. Rekisterinpitäjä

Milcon Oy
Y-tunnus: 1858118-1
Kolmionkatu 5 D, 33900 Tampere
info@milcon.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Janne Korpinen, toimitusjohtaja
janne.korpinen@milcon.fi / 050 505 3670

3. Rekisterin nimi

Milcon Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Milcon Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Osoitetiedot
Y-tunnustiedot
Tilatut palvelut/tuotteet


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Milcon Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä, tai Värikkään osalta palveluiden laskutusvaiheessa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Säilytetään ensisijaisesti Suomessa.
Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Milcon Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tuotekategoriat

Ajankohtaista

Milcon on muuttanut uusiin tiloihin Pirkkalaan

23.09.2022

Uusi lisäys Milconin henkilöstöön

02.05.2022

Milcon OY yleisesite

21.02.2022

Boreo-konserniin kuuluvat Machinery, Milcon ja Yleiselektroniikka siirtyvät yhteiseen Campukseen Pirkkalaan

16.11.2021

Milcon on nyt osa Boreo konsernia

18.06.2021

Milcon Oy mukana AGCO POWERIN tutkimuskumppanina METER-hankkeessa.

13.04.2021

Valetut liittimet Milconista

26.05.2020

Koronavirusepidemian vaikutus Milcon Oy:n toimintaan

07.04.2020

Uudistuneet Racal Acoustics pääkuulopuhelimet

11.03.2020

Projekti-insinööri eläkkeelle

13.02.2020

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

18.12.2019

Milcon:n henkilöstömäärä jatkaa kasvuaan

11.11.2019

Milcon oy on uusi korkealaatuisten MPE:n EMC/EMP-suotimien edustaja Suomessa.

04.04.2019